Musikalen Det syns inte

– en högaktuell samtidsspegling med både skratt och gråt.

Det syns inte är en nyskriven musikal där vi möter en familj som liksom oss alla kämpar på i sin vardag med skola, jobb, relationer och den svåruppnåeliga balansen mellan skärmar och människor. Vi möter Hanna, 16 år, som lever ett liv där varje dag är en kamp för att bli sedd och accepterad. Hennes tillvaro speglas genom människorna i hennes närhet som lever i vår tid med krav på höga prestationer och det perfekta livet på sociala medier.

Föreställningen ges utan paus och aktiviteten är 1 timme och 30 minuter. Musikalen kombineras med föreläsningsinslag om vad man kan göra för att stärka sitt mentala mående sammanställt av hjärnforskaren Sissela Nutley.

För bokningsförfrågan, skicka ett mail till info@artsandhearts.se.

Ungdomar, studenter och vuxna under 26 år kan tack vare stöd från Allmänna Arvsfonden se föreställningen till subventionerat dagtid. Kvällsföreställningar för allmänheten kommer att ges på utvalda orter under 2020. För biljetter och mer info om spelplatser under turnén 2020, klicka här.

Mer om föreställningen

Medverkande: Steve Kratz, Anni Grosse, Tina Leijonberg, Jessica Andersson, Rebecca Nordström, Edwin Örtengren mfl. 
Föreläsare:
Sissela Nutley
Regi: Ulrika Larsson
Producent: Anni Grosse
Manus & låttexter: Sissela Nutley & Ulrika Larsson
Musikproduktion: Jon Eriksson
Koreograf: Rebecca Nordström

Ledmotivet Jag hör dig”, inspelat med sångerskan Annika Herlitz med Emma Lundborg som cellist. Lyssningar på Spotify ger royalties till Tjejzonen!

Fråga:

Vill du engagera dig? Bidra med dina erfarenheter eller idéer? Vi behöver ditt engagemang. Följ vårt arbete på sociala medier

Hör av dig

Musikalen Det syns inte har fått stöd med produkter och lån av replokaler från: