Boka musikalupplevelsen för skolelever

Föreställningen är för alla åldrar. För skola rekommenderas den från mellanstadiet eller från och med åldern där man börjar interagera med en smartphone.
Föreställningen tar upp frågor om normer, självbild, utanförskap, stress, känslor och digital mediekonsumtion. Kulturupplevelsen kan användas som utgångspunkt för fortsatt arbete inom kurser såsom Psykologi, Samhällsvetenskap, Idrott och Hälsa för att diskutera mänskliga beteenden, känslor och tankar utifrån socialpsykologiska och biologiska perspektiv.

Nedan hittar du ett smakprov från tidigare uppsättning av föreställningen på Scalateatern i Stockholm.

Lärarhandledning

Det ingår lärarhandledning för att arbeta vidare med frågeställningarna som lyfts i föreställningen där man exempelvis kan analysera föreställningens karaktärer, låttexter eller specifika scener utifrån tolkningar och intentioner.

Workshop för skola/ungdomar

Skolor och representanter för ungdomar erbjuds en utökad workshop om vad människor själva kan göra för att stärka sitt mentala mående. Workshopen genomförs av Sissela Nutley, expert på forskning om sociala medier, hjärnans formbarhet och den unga hjärnans utveckling. Workshopen kan riktas till personal eller till eleverna direkt.

Maila en förfrågan här för kontakt och offert.

 

Musikalen spelas på utvalda orter i Sverige under 2020. Mer info här!

Bli del av vårt projekt

Vill du engagera dig? Bidra med dina erfarenheter eller idéer? Vi behöver ditt engagemang. Följ vårt arbete på sociala medier

Hör av dig