Om oss

Det syns inte är ett projekt som leds av den ideella föreningen Arts & Hearts med finansiellt stöd av Allmänna Arvsfonden. Vi lyfter högaktuella samhällsfrågor under devisen Kultur för att öppna våra hjärtan och kunskap för att hjälpa oss att tänka om.

Forskning, social innovation och scenkonst

Vi kombinerar kunskap från olika områden för att möta nya problem i samhället. I projektet Det syns inte handlar det om det som inte syns bakom skärmarna – hur vi egentligen mår. 

Möt teamet bakom projektet

Vårt team

team_image
Projektledare/producent

Anni Grosse

har en ekonomi masterexamen i entreprenörskap från Uppsala Universitet. Anni har lång erfarenhet som social entreprenör med förändringsarbete i utvecklingsländer enligt metoden ‘hjälp till självhjälp’. Hennes specialisering ligger inom social innovation mellan non-profit-organisationer och näringslivsföretag.
- Hållbar affärsutveckling med människan i fokus leder till ökad social nytta som genererar långsiktig tillväxt. Parallellt är hon sedan 20 år verksam som sångerska och musikalartist med över 500 gigg i portföljen.

team_image
Grundare/projektledare

Sissela Nutley

har disputerat vid Karolinska Institutet inom kognitiv neurovetenskap med fokus på hjärnans utveckling och formbarhet. Bland annat har hon studerat hur musikspelande påverkar hjärnans utveckling. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom hjärnans formbarhet, uppmärksamhet och relationen till sociala medier och är författare till boken Distraherad – hjärnan, skärmen och krafterna bakom.
Parallellt har hon skrivit manus och musik till ett flertal musikalproduktioner (Modren, Life of Bellman etc.). Tillsammans med Ulrika Larsson har Sissela skrivit manus och komponerat delar av musiken till musikalen Det syns inte.

Läs mer om Sissela Nutley
team_image
Grundare/regissör

Ulrika Larsson

driver till vardags Fysiokliniken Kungsholmen där hon är verksam som specialiserad sjukgymnast inom primärvården. Hon har parallellt varit verksam inom kulturscenen med världsturnéer genom musikalgruppen Up with People. Som manusförfattare och regissör till succémusikalen Life of Bellman och musikteatern Modren har hon stor erfarenhet av att skapa scener som underhåller och berör. Ulrika har skrivit manus och regisserat musikalen Det syns inte och är en av grundarna till Arts & Hearts.

Om Arts & Hearts projekt

Bakom projektet Det syns inte står Arts & Hearts. Vi är en samhällsaktör med visionen att lyfta angelägna frågor i samhället och genom scenkonst bidra till samhällsförändring. Arts & Hearts startades 2015 och är en politiskt och religiöst obunden, ideell förening som samlar individer som brinner för kreativitet, entreprenörskap och filantropi. Det syns inte har beviljats stöd från Allmänna Arvsfonden.