Musikalen Det syns inte

 

– en högaktuell samtidsspegling med både skratt och gråt.

Det syns inte är en nyskriven musikal där vi möter en familj som liksom oss alla kämpar på i sin vardag med skola, jobb, relationer och den svåruppnåeliga balansen mellan skärmar och människor. Vi möter Hanna, 16 år, som lever ett liv där varje dag är en kamp för att bli sedd och accepterad. Hennes tillvaro speglas genom människorna i hennes närhet som lever i vår tid med krav på höga prestationer och det perfekta livet på sociala medier.

Föreställningen är utan paus och aktiviteten är 1 timme och 30 minuter. Musikalen Det syns inte är 1 timme och 10 min. Musikalen efterföljs av en kortare föreläsning om vad man kan göra för att stärka sitt mentala mående av hjärnforskaren Sissela Nutley.
Boka föreställningen för din grupp dagtid här!

 

Föreställningen spelas dagtid under mars och april, samt 1-2, 8-9 april kvällstid för allmänheten. Ungdomar och vuxna under 26 år kan tack vare stöd från Allmänna Arvsfonden se föreställningen dagtid för endast 80kr.

 

Mer om föreställningen

Medverkande: Molly Nutley, Steve Kratz, Sanna Martin/Anni Grosse, Sigrid Anastasoglou, Jessica Andersson, Rebecca Nordström, Maja Långbacka, Edwin Örtengren, Sofie Scott-Robbert, Marcus Nyström, Elvira Norbäck
Föreläsare:
Sissela Nutley
Regi: Ulrika Larsson
Producent: Anni Grosse
Manus & låttexter: Sissela Nutley & Ulrika Larsson
Musikproduktion: Jon Eriksson
Koreograf: Rebecca Nordström

Ledmotivet Jag hör dig”, inspelat med sångerskan Annika Herlitz med Emma Lundborg som cellist. Lyssningar på Spotify ger royalties till Tjejzonen!

Fråga:

Vill du engagera dig? Bidra med dina erfarenheter eller idéer? Vi behöver ditt engagemang. Följ vårt arbete på sociala medier

Hör av dig

Musikalen Det syns inte har fått stöd med produkter och lån av replokaler från: