Boka musikalupplevelsen för skolelever

Föreställningen är för alla åldrar. För skola rekommenderas den från mellanstadiet eller från och med åldern där man börjar interagera med en smartphone.
Föreställningen tar upp frågor om normer, självbild, utanförskap, stress, känslor och digital mediekonsumtion. Kulturupplevelsen kan användas som utgångspunkt för fortsatt arbete inom kurser såsom Psykologi, Samhällsvetenskap, Idrott och Hälsa för att diskutera mänskliga beteenden, känslor och tankar utifrån socialpsykologiska och biologiska perspektiv.

Subventionerat pris: 80kr per elev/ungdom.

Föreställningen spelas dagtid på Scalateatern i Stockholm följande datum:

fre 22/3
mån 25/3
tis 26/3
ons 27/3
tors 28/3

mån 8/4
tis 9/4
ons 24/4
tors 25/4
fred 26/4

Samtliga föreställningar spelas kl. 11 och kl. 14 (med undantag för den 22/3 då föreställningen endast spelas kl. 14)

För bokning maila: boka@artsandhearts.se

Lärarhandledning

 

Det ingår lärarhandledning för att arbeta vidare med frågeställningarna som lyfts i föreställningen där man exempelvis kan analysera föreställningens karaktärer, låttexter eller specifika scener utifrån tolkningar och intentioner.

 

 

 

Workshop för skola/ungdomar

 

Skolor och representanter för ungdomar erbjuds en utökad workshop om vad människor själva kan göra för att stärka sitt mentala mående. Workshopen genomförs av Sissela Nutley, expert på forskning om sociala medier, hjärnans formbarhet och den unga hjärnans utveckling. Workshopen kan riktas till personal eller till eleverna direkt.

 

Maila en förfrågan här för kontakt och offert.

 

Musikalen kan komma att spelas på andra delar av landet under 2019-2020.

Bli del av vårt projekt

Vill du engagera dig? Bidra med dina erfarenheter eller idéer? Vi behöver ditt engagemang. Följ vårt arbete på sociala medier

Hör av dig